call

Французький бульвар, 29 номінований на найкращий проект у Європі у категорії Best Residential High Rise Architecture

2 грудня відбувся другий етап міжнародної премії International Property Awards, яка відзначає найвищий рівень досягнень компаній у галузі житлової та комерційної нерухомості з усього світу.

Ми раді повідомити, що за результатами другого етапу проєкт «Дом Каркашадзе на Французькому бульварі, 29» номінований на найкращий проект у Європі у категорії Best Residential High Rise Architecture (Найкраща архітектура висотної житлової нерухомості).

Нагадаємо, що наш проєкт «Дом Каркашадзе на Французькому бульварі, 29» був високо оцінений і відзначений одразу у 4 номінаціях. Він став найкращим в Україні в категоріях
Residential High Rise Development (Девелопмент висотної житлової нерухомості); Residential High Rise Architecture (Архітектура висотної житлової нерухомості); Architecture Multiple Residence (Архітектура багатоквартирної житлової нерухомості) та отримав міжнародне визнання у категорії Residential Development (Девелопмент житлової нерухомості).

Бажаємо привітати всіх співробітників холдингу ЗАРС та наших партнерів із унікальним досягненням на міжнародному рівні. Варто зазначити, що ми взяли участь у премії з уже реалізованим об’єктом, який повністю відповідає спочатку заявленому проєкту.

Продовжуємо слідкувати за результатами третього та останнього етапу премії International Property Awards.

Підтримайте Україну!