call

Французький бульвар, 29 отримав нагороди у конкурсі International Property Awards

Будівельний холдинг ЗАРС взяв участь у міжнародному конкурсі нерухомості International Property Awards (Великобританія) з проєктом «Дом Каркашадзе на Французькому бульварі, 29» та на першому етапі конкурсу отримав почесні нагороди одразу у чотирьох номінаціях:

– Residential High Rise Development (Девелопмент висотної житлової нерухомості);
– Residential High Rise Architecture (Архітектура висотної житлової нерухомості);
– Architecture Multiple Residence (Архітектура багатоквартирної житлової нерухомості);
– Residential Development (Девелопмент житлової нерухомості).

Премія International Property Award — це всесвітньо відомий знак якості, який відзначає найвищий рівень досягнень компаній, що працюють у галузі житлової та комерційної нерухомості з усього світу.

Конкурс відбувається у кілька етапів. Переможці першого етапу отримують звання найкращих у своїй країні. Результати наступних етапів будуть відомі після проведення нагородження 2 грудня 2021 року в Лондоні, яке пройде в онлайн-форматі через обмеження, запроваджені у зв’язку з COVID-19.

Учасники оцінюються висококваліфікованою командою професіоналів, які охоплюють весь спектр дисциплін, пов’язаних із нерухомістю.

Будівельний холдинг ЗАРС — лідер у створенні унікальної нерухомості. І ми раді, що наш проєкт був дуже високо оцінений на міжнародній арені.

Підтримайте Україну!