call

2020 в історії ЗАРС – хронологія значимих подій в житті компанії.

Минулий 2020 рік був, мабуть, найбільш неоднозначним за всю новітню історію людства. Хтось скаже, що це найскладніший рік за останній час, хтось – що такі виклики корисні й необхідні. Але що точно можна сказати – він був по-справжньому насичений подіями. Ми продовжували займатися реалізацією наших планів, брали активну участь в соціальних ініціативах, запустили новий проект.

І для ЗАРС перехід в 2021 – привід озирнутися та згадати про значимі події за минулий рік. Про те, що вдалося почати, завершити та досягти

Якби нас попросили коротко описати 2020 та підвести підсумки, хронологія життя компанії виглядала б так:

Березень-квітень 2020

В Україну прийшов COVID-19. І ми вибрали активну позицію в боротьбі з ним. З перших днів пандемії компанія проводила закупівлю медичного обладнання, засобів захисту, організувала їх передачу в установи Одеси, а також передавала кошти в благодійні фонди та громадські організації… А для безпеки клієнтів ми впровадили безконтактні онлайн-угоди.

Травень-червень 2020

Презентація нового проекту, натхненного архітектурою Одеси початку ХХ століття. Новий Будинок Каркашадзе на Французькому бульварі, 29б з колекцією з 48 квартир, парковою прибудинковою територією та прогресивними технічними рішеннями.

Липень-серпень 2020

Закладка першої палі нового Будинку Каркашадзе на Французькому бульварі 29б. І вже протягом місяця після старту продажів більше 50% квартир знайшли своїх власників.

Жовтень 2020

14 жовтня нам виповнилося 24 роки. Цю подію ми відзначали традиційно – висадили дерева в Парку Шевченка.

А 24 жовтня відбулося відкриття нового парку зі ставками та комфортною зоною відпочинку з безкоштовним Wi-Fi для жителів житлового комплексу “Парк Совіньон”.

Листопад 2020

Ми розуміли, що багато хто втомився від подій 2020, тому почали наближати Новий рік вже з листопада. Встановили новорічну ялинку, прикрасили прибудинкові території новорічним декором для створення святкової атмосфери. Дарували жителям подарунки раніше строку, всіляко допомагали їм посміхатися та радіти святам, що наближаються. Мешканці активно підтримали нашу ідею.

18 листопада в Будинку Каркашадзе на Французькому бульварі, 29б було закладено першу цеглину.

Грудень 2020

Завершальна фаза будівництва Будинку Каркашадзе на Французькому бульварі, 29. Остання квартира в будинку знайшла свого власника.

Закінчили будувати перший поверх Будинку Каркашадзе на Французькому бульварі 29б.

19 грудня в ЖК «Парк Совіньон» ми провели веселе дитяче свято до Дня Святого Миколая з іграми, частуваннями та подарунками. За рік комплекс значно виріс – ми будували нові будинки, упорядковували територію, проводили заходи і це принесло плоди у вигляді дружнього співтовариства мешканців, що розділяє наші цінності та зростає з кожним днем.

А ще…

За традицією ми співпрацювали з ОДАБА, підтримували талановитих студентів, виступали в якості спонсорів на різних заходах.

Під завісу року ми оновили наш логотип та фірмовий стиль, зробивши його в дусі часу.

І навіть це не весь перелік подій, що відбулися в житті компанії ЗАРС в нестандартному 2020.

Про деякі події ми поки не говоримо … збережемо їх на майбутнє, коли результати стануть надбанням громадськості.

Так яким же був 2020?
Роком непрогнозованих подій та нестандартних рішень.
Роком глобальної турбулентності та амбітних починань.
Роком, після якого ніхто не залишився незмінним.

Що готує 2021 – не дано знати. Але нам точно відомо одне – він буде особливим.
Адже в цьому році ми відзначимо 25 років з дня свого заснування, і це значима дата.
Запрошуємо вас розділити цей рік та всі його прийдешні події з нами.

З найтеплішими побажаннями здоров’я, добра та щастя!

Будівельний холдинг ЗАРС

Підтримайте Україну!