call

ЗАРС 25 років

Цієї осені 14 жовтня будівельний холдинг ЗАРС відзначає 25-ту річницю. Протягом своєї історії ЗАРС будує знакові будинки в Одесі, дотримуючись незмінно високих стандартів якості і підкреслюючи архітектурний літопис рідного міста.

І в честь ювілею наша компанія підготувала для міста і її жителів кілька ініціатив і заходів:

1. ЗАРС спільно з АрхОдессой запускає серію екскурсій з унікальною програмою «25 знакових місць на Французькому бульварі». Безкоштовні екскурсії будуть проводитися протягом місяця щосуботи та щонеділі о 14:00. Старт першої екскурсії 18 вересня. Записатися вже можна тут за посиланням: https://bit.ly/form_zars_archodessa

2. 10 жовтня о 18:00 відбудеться благодійний концерт «Pianо Light Show» за участю Народного артиста України Олексія Ботвінова (фортепіано), головного диригента і артистичного директора Брюссельського камерного оркестру Майкла Гуттмана (скрипка), а також VJ Videomatics (відеоарт). Всі гроші, отримані від куплених квитків, будуть передані в БФ «Корпорація Монстрів». Місце проведення – Одеська державна філармонія.

3. І в жовтні відбудеться традиційна для будівельного холдингу ЗАРС ініціатива – висадка дерев співробітниками компанії в одному з парків нашого міста.

З любов’ю і повагою до рідного міста.

Підтримайте Україну!